fredag 30. april 2010

siste dagene i USA

Igår var vi på en Whole foods market rett ved hotellet vårt for å kjøpe litt greier å ta med hjem, jeg kjøpte ca 50 clif builderbars for å bli stor å sterk. lena kjøpte bare litt mat. etterpå reiste vi til berkeley igjen for å anmelde tyveriet av Lenas lommebok, det tok bare to timer. Etterpå reiste vi tilbake, for i Berkeley er det ikke mye å gjøre. vi bestemte oss for å prøve ut en sandwich plass kalt Ike´s, så vi måtte reise helt til Castro distriket. Butikken var bare et stort kjøkken, så vi måtte stå ute å vente på maten, og det var kaldt! Men sandwichene var drøyt gode. rett ved var det et farmers market som vi gikk å så litt i, kjøpte jordbær å reiste tilbake til hotellet.

Idag har ikke vært en så innholdsrik dag, jeg begynte dagen med å trene på Lalanne crossfit nede i sentrum. Woden idag (Badger) var drøyt tung, ivertfall for en som har vært på ferie i over 5 uker, 90 squat cleans var smertefullt å jobbe seg igjennom. Etter å ha komt meg etter treningen reiste vi til Whole foods for å kjøpe enda mer, denne gangen kjøpte vi masse vegan "kjøtt" og alle mulige ting vi kunne tenke oss å ta med hjem. så nå holder vi på å pakker, og det virker som om Lena sliter med å få plass til alt, så hun må koordinere litt.

Imorgen tidlig tar vi flyet klokken 7 om morgenen, 13.00 lander vi forhåpentligvis på sola hvis det ikke blir noen forsinkelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar