lørdag 17. april 2010

Gayday gayday

Idag startet Lena dagen med å ta braziliansk voks for første gang, "var ikke vondt" sa hun, ikke vet jeg. Fornøyd var hun i hvert fall.

Etterpå gikk vi ned mot stranden for å se på paraden for Miami gay pride. Paraden var en fargesprek miks av transvesitter og festglade homofile og lesbiske. En høylytt og fin start på dagen. Mange av innslagene var ganske bra, så det var verdt å få med seg.

Etterpå gikk vi å fikk oss noe mat som vi tok med til stranden slik at vi kunne sitte å se på folkene. Vi bestemte oss for å reise til shoppingata Lincoln road. Gata var full av masse butikker, og vi fant ut at amerikanere er altfor glad i glitter og glam. Christian Audigier i hate you. Butikker fylt opp til randen av t-skjorter og jeans med paljetter og diamanter er ikke for meg.

Vi hadde god tid på Lincoln road, siden Lena ville på på Peter Lik galleriet der, for avdekkingen av et nytt bilde. Derfor gikk vi å spiste på Books & Books, som vi hadde lest om på Happycow.com. På siden sto det "Serves meat, veg options available", vi hadde derfor ikke så store forventninger. Maten var god, tofuen var litt rar, men de hadde en kjempegod sjokoladekake med is. Så besøket var vel verdt!

Etter å ha spist hadde vi ennå god tid, så vi gikk fram og tilbake, satte oss ned litt, og gikk litt mer. Når tiden var kommet for avdekkingen pinglet selvfølgelig Lena ut, hun følte seg ikke pyntet nok for avdukningen. Så derfor tuslet vi oss tilbake og tok kvelden.

2 kommentarer:

  1. HAHAHA! Sykt bra at du skriver det på "family-update-bloggen" deres;) Tenker du var fornøy du også Ole:p But I like the drama...

    Hilsen deres faste følgesvenn på nettet:p

    SvarSlett
  2. ^ haha elisabeth er kjempeløyen.

    og jo, braziliansk voksing lena. kanskje vi skal ta det når jeg skal til singapore. hm, hmm..?

    hilsen viva leng

    PS HÅPER DERE HAR DET KJEKT. og jeg fikk ikke reist til london pga asken. heia!

    pss. håper ikke det påvirker deres hjemkomst.

    SvarSlett