onsdag 21. april 2010

San Francisco

Vi kom hit for to dager siden, men har dessverre ikke fått gjort så mye. Mesteparten av tiden har gått til å lete etter leiebil eller planlegge hva vi skal gjøre. Første dagen var vi ganske kjørte etter å ha stått tidlig opp og etter en lang flytur. Det eneste vi gjorde var å spise og gjøre oss kjent med "nabolaget".

I går fikk vi bekreftet at ingen av de seriøse selskapene kunne leie bil til noen under 21 år, og vi bestemte oss for å ta bussen til Santa Cruz i stedet. Vi trodde egentlig at bussen tok rundt fem/seks timer, men det var ikke verre enn tre. Turen går altså dit om noen timer.

Etter vi hadde bestilt litt hotell og busstur, måtte vi på biblioteket for å printe ut billettene. Noe vi fikk til etter litt om og men. Vi fant også ut at ett av Oles Visa har sluttet å fungere, utrolig festlig! Men vi lar ikke det sette en bremse på våre eventyr.

Da vi endelig kom oss på trikken, gikk turen mot Fisherman's wharf og den kjente Pier 39, hvor alle sjøløvene koser seg. Fra piren kunne vi, i tillegg til sjøløvene, se Alcatraz og Golden Gate Bridge. Vi kjøpte oss litt popcorn og tuslet av gårde...

På vei tilbake til hotellet gikk vi innom Transamerica bygningen og forvillet oss inn i Chinatown. Og av alle ting spiste vi på en Sushiplass, som jo er japansk. Vi kom oss omsider tilbake og fint lite skjedde etter det. Snipp snapp snute...

1 kommentar:

  1. Oi.. betyr d at Ole ikkje kan bruke korte sitt?
    elle kan han ta ut penger?
    Mamma Anja

    SvarSlett